Appelscha - augustus 2022

Appelscha - augustus 2022

Appelscha - augustus 2022

Appelscha - augustus 2022

Appelscha - augustus 2022

TURFVAARTDAGEN APPELSCHA UITGESTELD NAAR 2022

In 2020 zijn de Turfvaartdagen te Appelscha vanwege de Covid pandemie uitgesteld naar 2021. Ook dit jaar heeft de commissie helaas moeten besluiten het evenement op te schuiven.  

De belangrijkste overweging om het evenement niet door te laten gaan, is het besmettingsgevaar voor onze tientallen vrijwilligers en deelnemers, in combinatie met het grote aantal bezoekers. Op de drukste momenten zijn er een paar duizend mensen dicht bij elkaar op de Vaart Noordzijde aanwezig.

In 2022 zullen de Turfvaartdagen plaatsvinden in de maand augustus. Welk weekend dat zal zijn, is op dit moment nog niet bekend. Later dit jaar zullen we in overleg met de schippers van de deelnemende schepen de datum vastleggen.

Bekijk de gewone website,
klik hier.

De Turfvaartdagen worden ééns in de twee jaar georganiseerd en maken Appelscha gedurende een weekend lang tot het toeristisch middelpunt van het Drents-Friese woud. Het doel van deze dagen is bezoekers te laten proeven aan de sfeer van vroeger. Wat er te doen is tijdens de Turfvaartdagen? Genoeg!

De Turfvaartdagen in beeld

Geniet van de laatste edities van de Turfvaartdagen in Appelscha. Wij hebben de mooiste foto’s hier onder geplaatst. Ga je van de komende editie zelf mooie foto’s maken? Deel ze in de social media met de Turfvaartdagen

Deel je foto’s online: @turfvaartdagen

Turfvaartdagen Appelscha   

Fonds Ooststellingwerf

In 2019 hebben we als Stichting Turfvaartdagen een aanvraag ingediend voor subsidie bij Het Fonds Ooststellingwerf. De subsidie is toegekend. Daar zijn we echt heel erg blij mee!

Gemeente bedankt, we gaan er iets moois van maken voor alle bewoners en bezoekers van Ooststellingwerf.

Rabo Clubsupport

Stichting Turfvaartdagen bedankt de Rabo ClubSupport 2019 voor de geweldige avond gepresenteerd door Erben Wennemans over het club gevoel.